Winter retraite Yoga Dolomiti (IT)
2 – 12 februari 2025

Yoga, natuurelementen, winter, sneeuw, zon, bergen en de energie van het Hart, in de prachtige natuur van de Dolomiti (IT)

Yoga / Meditatie / Natuurbeleving / Kirtan / Workshops / gezonde lekkere maaltijden / Werken met de elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether

Met Alberto Paganini (IT-B), Eric Staals (NL) en een boeiend gevarieerd programma, binnen en buiten.

Foto’s Dolomiti 2024

Flyer Dolomieten 2025

Programma Dolomiti 2025

Volledige verzorgde winterretraite waarin beoefening, bewuste natuurbeleving, plezierig samen zijn en tijd voor jeZelf centraal staan. Geniet van een geweldig programma in een toplocatie en dompel jezelf onder in yoga en meditatie onder leiding van zeer ervaren docenten.

Wintersport faciliteiten in de buurt voor wie het wenst

Locatie
Tijdens deze yogaretreat verblijf je in de prachtige accommodatie ‘Haus der Familie’. Je hebt de mogelijkheid om een kamer met iemand te delen of een kamer alleen voor jezelf. Alle kamers zijn voorzien van sanitair met douche.
HDF, Lichtenstern – Stella, Renon, Bolzano, Italië

Eten
Deze week geniet je van vegetarische maaltijden, zoveel mogelijk biologisch, seizoengebonden en lokaal, op basis van volpension. Bij daguitstappen zijn boterhammen voorzien. Als je spciale dieetwensen hebt, geef dit alvast door bij het maken van een reservering.

Programma
Ervaar yoga, wandel mee in de prachtige natuur van de Dolomieten en werk met de natuurelementen in een omgeving rijk aan schoonheid, energie en krachtplaatsen. Kom tot rust in je-Zelf.

Er worden iedere dag verschillende yoga activiteiten aangeboden, binnen en/of buiten, van 7u tot 22u, soms tegelijkertijd. Je bent vrij om te volgen wat je wenst te volgen. Yoga in de natuur met de natuurelementen, Ashtanga, Iyengar, Yin, Vinyasa, Prana Yoga Flow, Hart Yoga, Nidra, Soma Yoga, Voetyoga, Klankschalen, Mantra’s, Pranayama, Meditatie, en zo voort.

Slideshow presentatie Dolomieten 2020

Foto Dolomieten 2019

Leraren
Alberto Paganini (IT-BE) is de grondlegger, bezieler en hoofdleraar van Yoga Soma, Prana Yoga Flow, Hart Yoga Flow en de Soma Yoga lerarenopleiding. Hij is doctor in de filosofie en een internationaal geliefde yogaleraar en adembegeleider sinds 1979. Auteur van het boek ‘Prana Yoga Flow’ en talloze yogaboekjes en artikelen in verschillende Yoga tijdschriften. CV Alberto

Eric Staals (NL) In 1995 opgeleid in de Vedanta traditie en bijna net zo lang bezig met lesgeven. Door zelfst
udie en bijscholing bekend met verschillende dynamische yoga vormen met als basis Ashtanga Vinyasa Yoga en Prana Vinyasa Flow. Geeft sinds 2006 bijscholingen aan yoga opleidingen en bijscholingscentra in Nederland. Ingewijd in de Kriya meditatie door Prakash Shankar Vyas. Zijn lessen zijn een versmelting van verschillende yoga en meditatie vormen wat verfrissend werkt. www.yogacentrumlibra.nl

Els Paganini (B): voetyoga voor gezonde, sterke en evenwichtige voeten – T.U zelfontwikkeling technieken en bewust leven.

Kosten
Bijdrage voor de 10 dagen, verblijf, cursusmateriaal, alle maaltijden en activiteiten inbegrepen:
Aankomst zondag 2 februari voor het avondeten, vanaf 17u. Vertrek woensdag 12 februari na het ontbijt.
Tweepersoonskamer: 1390€ bij reservatie voor 1/12/24, daarna 30€ meer.
Eenpersoonskamer: 1595€ bij reservatie voor 1/12/24,daarna 32€ meer.

Info en inschrijven

contactpersoon = Patrick Dhaene

email: yogasoma_dolomiti@icloud.com

telefonisch: AlbertoPaganini +32 (0) 50 364936

De inschrijving is definitief na ontvangst van het voorschot van minstens € 200 op de rekening van Soma vzw: BE02-5230-8066-1740 BIC TRIOBEBB. Het saldo verwachten we tegen 1 maart.

Annuleringvoorwaarden
Voor 1 december wordt de helft van het voorschot ingehouden. Tussen 1 december en 3 januari (= 1 maand voordien) het volledige voorschot. Na 3 januari verwachten we dat je het volledige bedrag betaalt. Wie plots verhinderd is kan een vervanger zoeken om de vrije plaats in te vullen (in overleg met Alberto, Eric en/of Nadine). Het is mogelijk om een persoonlijke annuleringsverzekering af te sluiten via je eigen reisverzekering.

Flyer Dolomieten 2024 – Deel 2

‘Winter retreat’ in the enchanting nature of the Dolomites (IT)– with Alberto Paganini and Eric Staals,
two inspiring yogateachers, and a fascinating varied programme, inside and outside.