Intensieve weekend workshop hatha yoga Iyengar stijl

Waar     :     Yoga centrum Libra, Sint Oedenrode (NB)

Naam    :     David Jacobs (Zuid Afrika)

Inhoud  :

Vrijdag  :

19:00-21:00 Restorative yoga

Zaterdag en zondag :

09.00 – 12.00 uur Asana uitleg in de traditie van B.K.S Iyengar

13.30-16:00 uur  Asana uitleg in de traditie van B.K.S Iyengar

Nadruk ligt op het integreren van nieuwe kennis over basis asana’s en hoe je cursisten kunt helpen hierin hun weg te vinden.

Er worden veel verschillende yoga props gebruikt.

Taal is Engels / Nederlands.

Kosten   :    € 235,– hele weekend en € 125,– enkele dag (max. 35 deelnemers) 13 bijscholingspunten

Afzeggingen t/m 27 september 2019:   75% terug storting cursusgeld.

Afzeggingen t/m  4 oktober 2019      :   50% terug storting cursusgeld.

Afzeggingen na 4 oktober 2019        :       0% terug storting cursusgeld.

 

 

David Jacobs beoefent al 35 jaar Yoga waarvan hij de laatste 30 jaar les geeft. Vaak reist David naar Pune om zich daar te verdiepen in de Iyengar Yoga gegeven door BKS Iyengar en zijn dochter Geeta. David richtte het BKS Yoga Centrum op in Cape Town Zuid Afrika. David geeft geen publieke les meer, hij richt zich op het geven van workshop in Zuidelijk Afrika en Europa.
Zijn workshops zijn toegankelijk voor beginners en gevorderden. Zeker yoga leraren zullen veel baat hebben bij het volgen van zijn workshops. David haalt het beste uit zijn studenten. Hij werkt precies, autoritair, humoristisch en maakt je 100% bewust van je lichaam en geest. David is een leraar die een zaadje in je kan planten voor de liefde voor yoga die je de rest van je leven mee zult nemen.

De workshop wordt in het Engels/Zuid- Afrikaans gegeven, zodat je ook in het Nederlands je vragen kunt stellen en antwoord kunt krijgen.

Deze cursus kan worden gebruikt als een introductie voor een intensieve cursus gericht op yogaleraren, deze zal in Augustus 2019 plaatsvinden.