slider_logo5

Yin Yoga

Prachtige aanvulling naast de vele Yang gerichte yogavormen

Yin Yoga

Yin yoga gaat uit van het, in een houding, ontspannen van spieren. Hierdoor komt er ‘beweging’ in de dieper gelegen lagen in en rondom de gewrichten (zoals bindweefsels, kapsels en ligamenten).

De ruimte die ontstaat garandeert een goede doorstroming van bloed, lymfe en energie. De gewrichten worden beter gesmeerd en het totale lichaam herstelt makkelijker en dieper. Yin yoga kan op zichzelf staand beoefend worden en/of als prachtige aanvulling naast de vele Yang gerichte yogavormen die momenteel erg populair zijn.

Aantal lessenWelke dagenTijdenPrijsPeriode
maandag (in combinatie met Critical Alignment)09:30 – 10:45
dinsdag20:30 – 21:45
woensdag10:45 – 12:00
woensdag18:45 – 20:00
Losse les€ 13
45 (1x p/w)€ 38
90 (2x p/w of voordeurdelers)€ 58    Gratis proefles?

    OVER YOGACENTRUM LIBRA

    Door regelmatig yoga te beoefenen krijg je meer energie en word je meer ontspannen. Je leert jezelf kennen in lichaam en geest en gaat daardoor bewuster leven. Je zult gaan ervaren dat je je eigen leven in de hand hebt en er weer helemaal positief in kunt komen staan. Terug in je eigen kracht kun je de wereld aan, wat er ook op je pad komt. Het gaat om doorlopende cursussen dus je kunt op ieder moment inspringen. Er zijn verschillende soorten yoga en de lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.