slider_logo5

Over Yogacentrum Libra

open your mind and start living

Over Yogacentrum Libra

In 1994 was het mijn droom om van yogales geven mijn beroep te maken en al in 1995 ben ik gaan lesgeven. Begonnen in allerlei gehuurde zaaltjes en uiteindelijk ook in huis, heeft het 10 jaar geduurd voor mijn droom uitkwam. De kans deed zich voor een ruimte te creëren binnen de zorgboerderij van Henk en Mirjam Wiersma op een prachtige locatie aan de Dommel. Met zijn ruim 100m2 lesruimte en vloerverwarming, een grote opbergkast voor de ondersteunende materialen, en geluiddempende bouwmaterialen waardoor het binnen extra stil kan worden, is het nu helemaal af.

Onze Instructeurs

 

Eric

Hatha- Power- en Yin yoga

Tussen 1988 en 1993 heb ik veel rondgereisd in Azië en ben in contact gekomen met het Hindoeïsme en Boeddhisme. Deze filosofische kijk op het leven beviel me wel. Terug in Nederland ben ik al vlug met Yoga beoefenen begonnen om de drukte van alledag het hoofd te kunnen bieden. De opgedane levensvisie in combinatie met het beoefenen van yoga gaf me een duidelijk doel in mijn leven.

Inge

Yin Yoga

Als puber was ik altijd bezig met gezondheid, beweging en gezonde voeding.

Ik heb op latere leeftijd nog een aantal opleidingen gedaan om mensen bewust te kunnen maken en te ondersteunen in een traject wat hierbij kan ondersteunen.

Oor Acupunctuur, Energetische meditatie, Neurolinguïstisch programmeren, Yin yoga, Sup yoga en Chinese medische bewegingsleer.

Ik ben erg blij dat ik bij Yogacentrum Libra les kan geven en ik ontwikkel mijn kennis nog steeds.

Joyce

Vipassana meditatie

In 1984 ben ik voor het eerst in aanraking gekomen met yoga en meditatie. Ik volgende yoga lessen omdat ik vage klachten had. Al snel merkte ik het positieve effect van yoga en meditatie in mijn dagelijks leven. In mijn werk als jobcoach is de vertaling van yoga en meditatie in het dagelijks leven, heel waardevol om mensen te begeleiden bij het vinden van een balans in hun leven.

Dianneke

Yoga voor sporters en wielrenners / 65+ yoga

Ik was achttien jaar toen mijn moeder rugklachten kreeg. Mijn opa en oma van moeders kant ondergingen beide een operatie voor een nieuwe heup. Ik heb me toen afgevraagd hoe zich dat bij mij zou gaan ontwikkelen en ik heb bedacht dat beweging zou kunnen helpen. Ik heb sindsdien een ochtendritueel van  ‘grondoefeningen’ die later overgingen in yogahoudingen. Variërend van langer en korter, afhankelijk van de levensfase waar ik in zit.Gratis proefles?