Lente retraite Yoga Dolomiti (IT)

3 – 13 april 2024

‘Spring retrait’ in the enchanting nature of the Dolomites (IT)
– with Alberto Paganini and Eric Staals, two inspiring yogateachers, and a fascinating varied programme, inside and outside.

Nieuw leven: yoga + natuurelementen in de prachtige bergen van de Dolomieten (IT)

Wil je een onvergetelijke yoga vakantie ervaren is dit je kans. In het prachtige Dolomieten gebergte nét over de grens van Oostenrijk in Italië.

Tijdens deze 10 daagse retraite ga je genieten van superveel yoga in allerlei vormen, klankschaalconcerten, heerlijk en gezond eten, Nordic Walking en wandelen + klettersteigen in de Alpen (Mezzocorona).

Yoga / Meditatie / Natuurbeleving / Kirtan / Workshops / Bio-veg. maaltijden / Werken met de elementen: aarde, water, vuur, lucht en ether

Met Alberto Paganini (IT-B), Eric Staals (NL) en een boeiend gevarieerd programma, binnen en buiten.

Volledige verzorgde voorjaarsretraite waarin beoefening, bewuste natuurbeleving, plezierig samen zijn en tijd voor jeZelf centraal staan. Geniet van een geweldig programma en dompel jezelf onder in yoga en meditatie onder leiding van zeer ervaren docenten.

Voor een impressie van voorgaande jaren, klik op onderstaande links
Programma Dolomieten 2020

Flyer Dolomieten 2020 1.- deel 2

Slideshow presentatie Dolomieten 2020

Presentatie van de lente retraite Dolomieten 2019

Programma Dolomieten 2019

Foto Dolomieten 2019

Slideshow Dolomieten 2018

HDF, Lichtenstern – Stella, Renon, Bolzano, Italië

Locatie
Tijdens deze yogaretreat verblijf je in de prachtige accommodatie ‘Haus der Familien’. Je hebt de mogelijkheid om een kamer met iemand te delen of een kamer alleen voor jezelf. Alle kamers zijn voorzien van sanitair met douche.

Eten
Deze week geniet je van heerlijke biologische en vegetarische maaltijden op basis van volpension. Bij daguitstappen is er een biologisch-vegetarisch lunchpakket voorzien. Als je speciale dieetwensen hebt, is het een goed idee om dit alvast door te geven bij het maken van een reservering.

Programma
Ervaar yoga, wandel mee in de prachtige natuur van de Dolomieten en werk met de natuurelementen in een omgeving rijk aan schoonheid, energie en krachtplaatsen. Kom tot rust in je-Zelf.

Er worden iedere dag verschillende yoga activiteiten aangeboden, binnen en/of buiten, van 7u tot 22u, soms tegelijkertijd.

Je bent vrij om te volgen wat je wenst te volgen.

Yoga in de natuur met de natuurelementen, Ashtanga, Iyengar, Yin, Vinyasa, Prana Yoga Flow, Hart Yoga, Nidra, Soma Yoga, Voetyoga, Klankschalen, Mantra’s, Pranayama, Meditatie etc

Leraren

Alberto Paganini (IT-BE)
Is de grondlegger, bezieler en hoofdleraar van Yoga Soma, Prana Yoga Flow, Hart Yoga Flow en de Soma Yoga lerarenopleiding. Hij is doctor in de filosofie en een internationaal geliefde yogaleraar en adembegeleider sinds 1979. Auteur van het boek ‘Prana Yoga Flow’ en talloze yogaboekjes en artikelen in verschillende Yoga tijdschriften.

Eric Staals (NL)
In 1995 opgeleid in de Vedanta traditie en bijna net zo lang bezig met lesgeven. Door zelfstudie en bijscholing bekend met verschillende dynamische yoga vormen met als basis Ashtanga Vinyasa Yoga en Prana Vinyasa Flow. Geeft sinds 2006 bijscholingen aan yoga opleidingen en bijscholingscentra in Nederland. Ingewijd in de Kriya meditatie door Prakash Shankar Vyas. Zijn lessen zijn een versmelting van verschillende yoga en meditatie vormen wat verfrissend werkt.
www.yogacentrumlibra.nl

Els Paganini (IT-BE)
Voetyoga voor gezonde, sterke en evenwichtige voeten – T.U zelfontwikkeling technieken en bewust leven.

Bijdrage voor de 10 dagen (verblijf, cursusmateriaal, alle maaltijden en activiteiten inbegrepen)
Aankomst woensdag 3 april voor het avondeten, vanaf 17u.
Vertrek zaterdag 13 april na het ontbijt.

Tweepersoonskamer: 1290€
Eenpersoonskamer: 1490€

30€ vroege vogel korting bij inschrijving voor 31/12/’23

Informatie en inschrijven
Eric Staals
info@yogacentrumlibra.nl
06-40549067

De inschrijving is definitief na ontvangst van het voorschot van minstens € 200 op de rekening van Soma vzw: BE02-5230-8066-1740 BIC TRIOBEBB.

Het saldo verwachten we tegen 1 maart.

Annuleringvoorwaarden
Voor 1 januari wordt de helft van het voorschot ingehouden. Tussen 1 januari en 3 maart (= 1 maand voordien) het volledige voorschot. Na 3 maart verwachten we dat je het volledige bedrag betaalt. Wie plots verhinderd is kan een vervanger zoeken om de vrije plaats in te vullen (in overleg met Alberto, Eric en/of Nadine).

Het is mogelijk om een persoonlijke annuleringsverzekering af te sluiten via je eigen reisverzekering.

Overige informatie
Maximaal aantal deelnemers: 25

We zullen deelnemers m.b.t. het vervoer naar Italië indien gewenst koppelen voor carpoolen. Met de auto is het een reis van ongeveer 10 uur.

Een goede en relaxte manier van reizen is per trein en kostte in 2019 rond de € 180,– pp retour. Wij pikken je op in Bolzano bij het station. Je kunt al vanaf Eindhoven instappen en wij kunnen ook hier mensen koppelen zodat je tijdens de reis al gezelschap hebt mocht je dat willen.

Volgens de deelnemers van 2019 duurt de reis per trein in totaal niet veel langer dan per vliegtuig of eigen vervoer.

Vragen?
Heb je nog vragen? Stel ze via  info@yogacentrumlibra.nl of info@yogasoma.be